Sterke Peer Triatlon: Barking Bruce op After Party

Foto: Neel Vermeiren

Sterke Peer Triatlon: Barking Bruce op After Party

Print
Wuustwezel - Vandaag, zondag 13 augustus, wordt de Europa Cup Sprinttriatlon voor elite dames en elite heren georganiseerd. De wedstrijd voor dames start om 12.30 en de heren om 14.30 u. Aan de bibliotheek zie je dat atleten zeven keer voorbij komen.

Daarna barst de After Party los. Om 20 u met een nieuwe topband. Audioshakers is niet zomaar een opwarmer van een fantastische avond. Het is een band die meteen de tent 'on fire' zet. Met hun zang en instrumenten zijn ze de ideale opener. 

Om 22 u speelt de energieke Vlaamse coverband Barking Bruce de pannen van het dak. Deze band bundelt individuele kwaliteiten in net die nummers waar je als publiek direct op los wilt gaan. Als winnaar van de Clash Of The Coverbands in 2015 en hun spetterend optreden op het podium van Sterke Peer in datzelfde jaar hebben ze hun waarde reeds bewezen. Dit jaar doen ze het opnieuw met evenveel enthousiasme en geweldige nummers. En om 24u is Tomorrowland even naar Wuustwezel brengen de boodschap. DJ Peter Luts was de leidende kracht achter danceformatie Lasgo. Nu maakt hij remixen en eigen tracks. Die vette beats zullen te horen zijn op zondag 13 augustus in Wuustwezel.


 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio