Waar moeten zitbanken staan?

Foto: Nicole Verstrepen

Waar moeten zitbanken staan?

Print
Kapellen - Kapellen is een van de 36 dorpen in Vlaanderen waar de actie Bank Zoekt Plek van de Landelijke Gilde loopt. Nog tot eind september kunt u stemmen op uw favoriete plaats voor een zitbank.

Er circuleren momenteel vier zitbanken in Kapellen en Putte. Om de paar weken krijgen ze een andere plaats. De banken mogen uiteraard al volop uitgeprobeerd worden.

Tot eind september kunt u op uw favoriete plek stemmen. De banken worden dan permanent geplaatst op de locaties met de meeste stemmen. “We hebben locaties in gedachten, maar suggesties zijn altijd welkom”, stelt Els Van Cleef van de Landelijke Gilde Kapellen-Hoevenen. “De bewoners van de Iependreef gaan er bijvoorbeeld voor. Zij sturen al mails, terwijl de bank er nog niet eens is gepasseerd”, glimlacht ze.

Bij de banken vindt u invulstrookjes die u bij het cultureel centrum kan binnenbrengen. Momenteel staan de banken aan Louwke Poep, het kruispunt van de Lucien Bevernagestraat en de Rubensheide, tegenover de Oude Pastorij en op het kruispunt van de Pannenhoefdreef en de Eggenlaan.

Stemmen of plekken voorstellen kan via 0472.23.18.00, landelijkegildevankapellen@gmail.com of via Facebook.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio