© Neel Vermeiren

© Neel Vermeiren

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Auteurs signeren op Wuustwezelse boekenbeurs

Tijdens de boekenbeurs van Antwerpen hebben 6 auteurs uit Wuustwezel hun nieuw boek voorgesteld en gesigneerd. Op zondag 11 december van 10.00 tot 13.00 uur komen de Wuustwezelse auteurs hun boek voorstellen in de bibliotheek van Wuustwezel.

Neel Vermeiren

Van 10 tot 10.30 u is er de boekvoorstelling en van 10.30 tot 13 u de signeer- en voorleessessies. De auteurs Marc Herremans, Vivianne van Dyck, Liesbet Rombouts, Carl Van Dyck, Wim Geysen en Neel Vermeiren zullen praten over hun boeken én zullen met plezier de boeken signeren. Met een drankje kan je een persoonlijk praatje maken met de auteurs.

Bovendien zal Liesbet Rombouts de aanwezige kinderen voorlezen uit haar eigen boek "Tien tellen taart". Wil je kennis maken met de Wuustwezels auteurs? Of ben je op zoek naar een origineel en gesigneerd kerst- of eindejaarscadeau? Sla dan je slag op de ‘Wuustwezelse Boekenbeurs’. Afspraak in de bibliotheek van Wuustwezel op zondag 11 december van 10.00 tot 13.00 uur.

Lees vrijdag in Gazet van Antwerpen - edtie Noord een ruime bijdrage over deze mini-boekenbeurs en interviews met Marc Herremans en Viviane Van Dyck.

Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio