© Neel Vermeiren

Knappe prestaties van Wuustwezelse sporters

Tijdens het voorbije weekend werd Nathan Van Hooydonck Beligsch kampioen bij de beloften tijdrijden en won Charlotte Mertens een prestigieus springtornooi in Roosendaal.

Drie weken geleden brak hij in de Ronde van Vlaanderen nog zijn sleutelbeen, maar gisteren stond Nathan Van Hooydonck alweer met de bloemen te zwaaien nadat hij in het Limburgse Borlo overtuigend de nationale titel in het tijdrijden behaalde.

“Ik kan het zelf bijna niet geloven”, vertelde de renner van het BMC-Development Team. “Dat ik wanneer alles mee zou zitten misschien mee in aanmerking kon komen voor de titel, had ik in mijn binnenste wel gehoopt. Maar dat ik uiteindelijk met bijna driekwart minuut voorsprong op de tweede de titel zou pakken, is ver boven mijn verwachtingen.” Vandaag is daar alles over te lezen in onze kranten.

Ruiter Charlotte Mertens (18) uit Wuustwezel won met brio tijdens de springwedstrijden bij Den Goubergh in Roosendaal. Ze won tweemaal: met Twist V bij de L-wedstrijden en met James Bont in de slotrubriek.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners