Vier vriendinnen organiseren Me-Time exclusief voor vrouwen

Nathalie Verellen, Katleen Goetstouwers, Ilse Aerts en Katrien Sacré Foto: Neel Vermeiren

Vier vriendinnen organiseren Me-Time exclusief voor vrouwen

Wuustwezel - Mannen niet toegelaten. Dat is de regel bij de organisatie van Me-Time op vrijdag 11 maart in De Ark. Vier dames willen jonge, ondernemende vrouwen steunen.

Me-Time is qualitytime voor jonge vrouwen door vrouwen. Ondernemende dames krijgen op deze beurs de kans om met hun zaak naar buiten te komen. “Er zijn vele jonge, ondernemende zelfstandigen bij de vrouwen in Wuustwezel”, vertelt Nathalie Verellen. “Met Me-Time geven wij die vrouwen de kans om met hun zaak of bedrijfje naar buiten te komen. Via dit evenement kunnen ze hun activiteit beter toelichten of bekendmaken. Voor de bezoekers is het leuk om in een aangename sfeer kennis te maken met nieuwe vormen van lifestyle. En we willen jonge vrouwen aanmoedigen om te durven ondernemen.”

Me-Time wordt vrijdagavond 11 maart georganiseerd tussen 19 en 23u. Wie geen kaart in voorverkoop kon bemachtigen, kan nog 6 euro betalen aan de toegang. De eerste honderd ingeschreven dames krijgen een gevulde goodiebag. De deelnemers kunnen genieten van mini-schoonheidsbehandelingen, hun haar laten kappen en dan een glamourfoto laten maken. Ze kunnen ook kleding passen en leren bestellen via een webshop. Zij krijgen ook raad over voedingssupplementen, fitness en bewegen. Om 23u wordt een verwenmoment voor twee verloot, geschonken door het team van Me-Time.

Lees het hele verhaal donderdag in Gazet van Antwerpen - editie Noord.

 

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio