© Nicole Verstrepen

Gemeente werkt nu ook op afspraak

Vanaf 1 maart gelden er nieuwe openingstijden in het Kapelse Administratief Centrum en kunt u op bepaalde dagen ook op afspraak terecht.

Nicole Verstrepen

Het gemeentebestuur heeft gesleuteld aan de openingstijden van het Administratief Centrum. Dat betekent dat u vanaf maart er nog vrij terecht kunt op maandag, doorlopend van 9 tot 19u, en op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag, telkens van 9 tot 12.30u. Een afspraak kunt u maken voor woensdag en donderdag, telkens van 13.30 tot 17u. Dat doet u aan de onthaalbalie op de Antwerpsesteenweg 130, via de gemeentelijke website of telefonisch (03/660.66.00).

Centrale draaischijf

Er wordt momenteel dan ook hard gewerkt aan de vernieuwing van die onthaalbalie. De nieuwe, frisgroene balie zal vanaf 1 maart operationeel zijn. Deze wordt een flink stuk groter en krijgt een plaats in de centrale hal links van de trap naar boven.

De onthaalbalie wordt de centrale draaischijf van het Administratief Centrum. Voor heel wat producten, zoals huisvuilstickers of het afhalen van rijbewijzen, reispassen,... hoeft u daardoor niet meer met de trap of de lift naar de eerst verdieping én kunt u er altijd terecht voor informatie, ook op de momenten dat onze diensten op afspraak werken”, legt Christophe Matthijssens, diensthoofd Communicatie en Evenementen, uit.

De nieuwe openingstijden gelden ook voor de Jeugd- en Cultuurdienst, gevestigd in de Dorpsstraat 45. De andere gemeentelijke diensten zoals onder meer de bibliotheek, het zwembad en het gemeentemagazijn behouden hun bestaande openingstijden.

Met de nieuwe werkwijze wil het gemeentebestuur de dienstverlening optimaliseren en haar inwoners meer comfort bieden, dit met het oog op de verhuis naar het nieuwe Administratieve Centrum op de site ’t Bruggeske. Dat zal wellicht in het begin van de volgende legislatuur in gebruik worden genomen.Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio