Sushiboot allerbeste sushibezorgrestaurant van Vlaanderen

Foto: Nicole Verstrepen

Sushiboot allerbeste sushibezorgrestaurant van Vlaanderen

Print
Brasschaat / Kapellen - Sushiboot uit Kapellen en Brasschaat is door Just-Eat.be uitgeroepen tot tweede beste bezorgrestaurant van de provincie Antwerpen en tot derde beste van Vlaanderen. Het is bovendien het beste sushibezorgrestaurant van heel Vlaanderen.

Just-Eat.be richtte voor de derde keer de BezorgTopper Award in. Daarmee bekroont de website de best beoordeelde bezorgrestaurants. Om aanmerking te komen voor de nominatie van BezorgTopper, moeten de restaurants consequent een uitstekende rating ontvangen op het vlak van kwaliteit, service en bezorging. “Het drong niet echt door toen het telefoontje van Just-Eat.be kwam. Ik vroeg me af of het echt was of niet. Maar nu ook jullie mij contacteren, moet het wel waar zijn”, lacht Ananta Wasti van Sushiboot.

De Nepalees volgde in 2003 de liefde naar België, waar hij huwde met verpleegster Brigitte De Bondt. Na negen jaar in de horeca gewerkt te hebben, begon het te kriebelen om op eigen benen te staan. “Ik wilde niet alleen op eigen benen staan. De keuken werd ook mijn passie”, vertelt hij. Twee jaar geleden opende Ananta Wasti zijn bezorgrestaurant en Take Away Sushiboot in Kapellen. In augustus 2015 volgde een vestiging in winkelcentrum Patio Donk in Brasschaat. “Ik ben heel blij met deze erkenning. Het is een mooie bekroning voor ons werk. We hebben eigenlijk nooit veel reclame gemaakt. De mond-tot-mondreclame doet zijn werk.”

Mooie beloning

Sushiboot behaalde 9,4 punten op 10. Deze score maakt van Sushiboot ook het beste sushibezorgrestaurant van Vlaanderen.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio