Kapellen Klinkt! brengt inwoners weer samen

Foto: Nicole Verstrepen

Kapellen Klinkt! brengt inwoners weer samen

Print
Kapellen - Na een sabbatjaar organiseert het gemeentebestuur van de gemeente Kapellen op zondag 3 januari opnieuw een nieuwjaarsreceptie voor de bevolking.

Kapellen Klinkt! van 11 tot 13u op het Dorpsplein aan de ijspiste. Het is voor de zesde keer dat het bestuur een nieuwjaarsreceptie organiseert. Er zullen dit jaar zowel gratis als betalende drankjes zijn. Op de ijspiste kan er voor de laatste dag geschaatst worden.

Vorig jaar besloot het gemeentebestuur het initiatief te schrappen om reden van besparingen en ook logistiek bleken er een paar obstakels te zijn, die de veiligheid van de bezoekers in het gedrang zouden kunnen brengen.

De leden van de facebookpagina Ge zijt van Kapellen als... besloten toen zelf een alternatief feestje op het getouw te zetten, maar de grote massa bleef uiteindelijk thuis. Dit jaar werd het Winterdorp iets anders opgebouwd zodat de Kapellenaren meer ruimte hebben om elkaar het beste voor het nieuwe jaar te wensen.

"Er zullen dit jaar ook verschillende verdeelpunten zijn, waar dezelfde drankjes zullen worden uitgedeeld, zodat we geen trechtereffect creëren", stelt schepen van feestelijkheden An Stokmans (Open VLD).

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio