Woonbeurs in Gooreind

Huisvestingsambtenaar Nick Schrijvers en schepen voor Woonbeleid Mai Van Thillo Foto: Infodienst

Woonbeurs in Gooreind

Wuustwezel - Het gemeentebestuur van Wuustwezel organiseert een woonbeurs in GC 't Schoolhuis op zaterdag 21 november van 10 tot 17 uur.

De bezoekers kunnen meer informatie bekomen bij de verschillende standhouders. Dit gaat van woningkwaliteit, stedenbouwkundige regelgeving, premies, sociaal wonen tot inbraakpreventie enzovoort. Er zijn ook een aantal interactieve zaken zoals bijvoorbeeld de valbus en rookmobiel.

Er gaan twee infosessies door in de refter van de gemeentelijke lagere school Klim Op: “isoleren van je dak”: hoe je dit het best kan doen, waar je rekening mee moet houden, richtlijnen, beschikbare premies, … Deze gaat door om 11.00u en 15.00u (duurtijd ca. 30 minuten). Een tweede infosessie gaat over “kleuradvies voor (ver)bouwers”: concrete informatie en tips over het inrichten van je woning, waar rekening mee houden bij het schilderen, invloed van de kleuren in je woning. Deze gaat door om 13.00u en 16.00u (duurtijd ca. 30 minuten). De toegang is gratis en er is een speelhoekje voorzien voor de kinderen.

Het woningbouwproject “binnengebied Achter d’Hoven” wordt tijdens de woonbeurs doorlopend voorgesteld door Igean dienstverlening. Om 12.00 u en 14.00 u is er tevens een uitgebreide toelichting van het project op de standplaats van Igean in GC ’t Schoolhuis.

 

 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio