Gazet van Antwerpen ging op zoek naar het Grootste Clubhart van de regio. U kon meestemmen voor de man of vrouw met de grootste inzet voor zijn of haar lokale sportclub. De verkiezing ging gepaard met een reeks bijlages in Gazet van Antwerpen over sport in uw buurt. Volg het hele project ook via deze pagina: www.gva.be/dossierclubhart.

Wie wordt het Clubhart van Wuustwezel?

Foto: Neel Vermeiren

Wie wordt het Clubhart van Wuustwezel?

Print
Wuustwezel - Nog tot 22 november kan iedereen stemmen op het Grootste Clubhart, de man of vrouw met de grootste inzet voor zijn lokale sportclub. Eind deze maand kennen we de absolute stemmenkampioen en de vier ‘jurywinnaars’. Maar er zijn in deze wedstrijd ook gemeentewinnaars: die krijgen een vermelding in Gazet van Antwerpen, winnen voor hun club een digitaal krantenabonnement én worden uitgenodigd op de uitreiking van de hoofdprijzen, vrijdag 11 december in de Lotto Arena.

In Wuustwezel zijn er op dit moment 3 genomineerden. Het gaat om Corneel Martens (judoclub Shinomaki), Cynthia Van der Reck (GSK Volharding) en Frans Francken (Gooreind VV). Corneel Martens, alias Kees Bats, is de stichter en duive-doet-al van de club. Als 80-jarige legt hij nog met zwier velen op de mat. Francken is de gewaardeerde vrijwilliger en terreinverzorger van Gooreind VV. En voor Cynthia doen velen hun petje af. Danny(papa van Cynthia) was jaren een gevestigde waarde binnen GSK. Een tijdje geleden is hij jammer genoeg overleden. Cynthia zet het werk van haar papa verder en wil zijn sociale hart in de club en Wuustwezel verder uitdragen. Alle basisgymmers en G-gymmers zitten in haar hart en  ze zet zich steeds optimaal in om hen te laten blinken.  Voor een extra activiteit zit Cynthia nooit verlegen, pannenkoeken bakken, kledij maken, kerstkaarten verkopen, zolang het maar in belang van de kinderen is.

Nog een stem uitbrengen op uw Clubhart? www.gva.be/clubhart