Kapelse Showbizz Academy stoomt kinderen klaar voor grote podium

Na het kamp deelde Noa Neal handtekeningen uit. Voor de kinderen extra fijn om van een BV les te krijgen. Foto: Nicole Verstrepen

Kapelse Showbizz Academy stoomt kinderen klaar voor grote podium

Print
Kapellen - De Kapelse Veronique Van Havere richtte drie jaar geleden haar Cheerleader Academy op. Samen met zangeres en presentatrice Noa Neal start ze nu ook met de Showbizz Academy.

De cheerleaders van de Kapelse academie dansten in de videoclip Graffiti van Noa Neal (finaliste in het televisieprogramma K2 zoekt K3). “Zo ben ik in contact gekomen met Noa Neal. Het klikte en omdat Noa naast optreden iets meer wilde doen met haar zangtalent en ikzelf de Cheerleader Academy graag wilde uitbreiden, richtten we de Showbizz Academy op”, zegt Van Havere.

Tijdens de schoolvakantie kunnen kinderen en jongeren in verschillende categorieën deelnemen aan de kampen die Noa en Veronique organiseren. “De kinderen krijgen zangtechnieken aangeleerd en er wordt aandacht geschonken aan articulatie en mediatraining. Zowel Noa als ik hebben een mediaopleiding gehad”, zegt Veronique.

Donderdag vond in sporthal ’t Kooike in Putte een eerste kamp van de Showbizz Academy plaats. Vijfendertig meisjes en één jongen kregen pompondans, all-star cheerleading en een zangworkshop voorgeschoteld.

Lees het hele verhaal vrijdag in Gazet van Antwerpen - editie Noord.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio