Duizendpoot Kim Van Oncen schrijft boek over mode en make-up

Foto: IF

Duizendpoot Kim Van Oncen schrijft boek over mode en make-up

Print
Kapellen - Van de Kapelse Kim Van Oncen ligt vanaf het komende weekend het boek Daily Beauty in de boekhandel. Daarin geeft ze tips en tricks om je elke dag mooi en zelfzeker te voelen.

Kim Van Oncen is een bezige bij. Samen met haar broer baat ze in Putte-Kapellen de AD Delhaize uit. Daarnaast presenteert zij het programma Fashion Date op de zender Ment TV van Telenet, heeft ze haar eigen modeblog, wordt ze gevraagd als model én schrijft ze artikels over mode voor de magazines Talkies enZiezo. En Vergeten we haar inzet niet voor de vzw Bring a Smile, waarmee ze samen met Sophie Vandenbergh uit Stabroek ernstig zieke kinderen in het ziekenhuis heel even hun zorgen probeert te laten vergeten met leuke acties en nieuw speelgoed. “Maar na de lancering van mijn boek ga ik het nu even wat rustiger aan doen”, lacht ze.

Kim Van Oncen volgt de (internationale) modetrends al jaren op de voet en daar brengt ze regelmatig verslag van uit op haar blog. “Op deze artikels krijg ik veel vragen. Vrouwen vinden het blijkbaar niet altijd makkelijk om werk en gezin te combineren en om dan nog verzorgd voor de dag te komen en zich goed in hun vel te voelen. Voor een feestje wordt wel de nodige tijd uitgetrokken om aandacht aan het uiterlijk te besteden, maar op een doordeweekse dag moet het allemaal snel gaan en schiet dat er vaak over, terwijl je je dan toch ook goed wil voelen en fris en verzorgd voor de dag wil komen”, vertelt ze.

Daily Beauty is een uitgebreide verzameling handige tips waarmee je niet alleen tijd, maar vaak ook geld uitspaart. In verschillende hoofdstukken komen telkens andere aspecten aan bod: make-up, kapsel, fashion, beweging, het innerlijke… Er staan ook veel foto’s van Kim in. Met de tropische temperaturen deze week, geven we als uitsmijter graag twee fashiontips van Kim mee. “Een badpak of bikini in een effen kleur uit een discountwinkel kun je leuk pimpen met parels of bedeltjes uit de hobbywinkel. Je ziet er meteen een stuk geraffineerder uit”, vertelt Kim.

En een jasje dat wat krap aan de mouwen is komen te zitten, daar maak je toch gewoon een leuke gilet van door de mouwen eruit te halen? “Dit zijn twee korte tips, maar in het boek wordt er uiteraard veel dieper ingegaan op elk aspect van je look. Een aanrader dus”, aldus nog Kim.

Daily Beauty kost 19,99 euro en is vanaf zaterdag te koop in de boekhandel en in de AD Delhaize in Putte-Kapellen. Kims modeblog is te volgen op www.kimvanoncen.be en via die website is het boek ook te bestellen

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio