© IF

Nieuw zakelijk netwerk Cap Noord brengt ondernemers samen

In het Beukenhof in Kapellen is op 11 juni Cap Noord gelanceerd, een zakelijk netwerk dat ondernemers uit Kapellen, Stabroek, Ekeren en het Noordelijk Havengebied wil samenbrengen. Initiatiefnemers zijn Kapels schepen van economie en energiemakelaar Luc Devriese en Dave Van Calster (van Factum Diversus).

Nicole Verstrepen

"Eind vorig jaar had ik een gesprek met Dave Van Calster. We waren er beiden van overtuigd dat er in Kapellen nood was aan een initiatief om ondernemers uit onze gemeente en omstreken een aantal keer per jaar samen te brengen. Belangrijk daarbij was dat het initiatief zou uitgaan van de ondernemers zelf", vertelt Luc Devriese, voorzitter van Cap Noord.

Cap Noord wil drie tot vier keer per jaar ondernemers samenbrengen op een mooie en/of interessante locatie, waarbij een boeiend gastspreker wordt voorzien en waarbij de ondernemers, onder het genot van een walking dinner kunnen netwerken.

Op het lanceringsevenement was Eddy Bruyninckx, CEO van het Gemeentelijk Autonoom Havenbedrijf en Kapellenaar, gastspreker.

De inschrijvingen voor het lanceringsevent overtroffen alle verwachtingen. De organisatoren mikten op 150, maar ontvingen uiteindelijk 230 geïnteresseerde ondernemers.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners