Uittips in de achtertuin

In de boompit Foto: Neel Vermeiren

Uittips in de achtertuin

Print
Wuustwezel - Vakantie dichtbij, dat kan want in Wuustwezel, Kapellen en Kalmthout wachten boeiende activiteiten.

Verrassende, avontuurlijke én betaalbare zomeractiviteiten dichtbij huis. Dat is de succesformule van Terra Nova. In deze 8ste editie serveert de provincie Antwerpen 21 activiteiten op 16 verschillende locaties met een mix van avontuur, familie, culinair, cultuur, workshop of overnachten. Je kan Terra Nova beleven tussen 1 juni en 30 september.

In Kapellen kan je spoorfietsen in het schemerdonker en 4 boompitten hangen klaar in Wuustwezel voor een unieke overnachting. In Kalmthout moet je zijn om te leren koken met bloemen, de wondere wereld van de gin te ontdekken, imker te worden voor één dag, je te verdiepen in de dag van de strips of om de zomer af te sluiten met een Japans maanfeest.

De tweede zomer op rij ontwerpt kunstenaar Dré Wapenaar 4 boompitten voor Terra Nova, hét zomeraanbod van de provincie Antwerpen. De knusse slaaplocaties in de bomen zijn te bereiken met een ladder. Verwacht geen luxe maar wel een heerlijk avontuurlijke overnachting in de bomen met mogelijkheid tot barbecue en in de ochtend een verrassend ontbijt. De boompitraampjes kijken uit op de prachtige natuur van het domein van de zusters Franciscanessen en samen met het hele gezin kan je van 12 juni tot 13 september genieten van dit avontuur dichtbij huis! Koop je tickets op www.terranova2015.be. 

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio