Test boompitten uit tijdens Pittig Tuinfeest

Foto: Neel Vermeiren

Test boompitten uit tijdens Pittig Tuinfeest

Print
Wuustwezel - Begin deze week werden de eerste boompitten geïnstalleerd op het domein van de Zusters Franciscanessen. Zondag 7 juni kan iedereen er kennis mee maken.

Langs de hoofddreef van het domein van vzw Kempens Landschap pronken opnieuw vier kunstige boompitten. De boompitten zijn één van de unieke belevenissen van Terra Nova, hét zomeraanbod van de provincie Antwerpen. Tickets kan je online bestellen via www.terranova2015.be. Wie de kunstwerken al wil bewonderen, kan op 7 juni het PARKfeest bezoeken op het kloosterdomein. Op 12 juni worden de eerste pitkampeerders verwacht op het voormalig kloosterdomein in Wuustwezel. Reeds een derde van het totaal aantal tickets werd verkocht. Deze week werden de boompitten en de nabijgelegen kampplaats alvast geïnstalleerd.

Deze zomer is overnachten mogelijk van zaterdag 12 juni tot en met zondag 13 september. Een boompit boeken kan via de website van Terra Nova. De prijs varieert van 65 tot 95 euro voor een overnachting met ontbijt. Kijk op www.terranova2015.be voor meer informatie. Op zondagmiddag 7 juni is het feest op het domein en kan men de boomtenten uitproberen.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio