Wuustwezel laat Nepal niet in de steek

Foto: AFP

Wuustwezel laat Nepal niet in de steek

Print
Wuustwezel - De aardbeving in Nepal treft heel wat mensen. Gebouwen zijn ingestort en velen zijn overleden. De gevolgen voor de bevolking laten ook het gemeentebestuur van Wuustwezel niet onberoerd.

Jaarlijks is er in het gemeentelijk budget een krediet voorzien voor nationaal gecoördineerde hulpacties waarbij het noodzakelijk is om snel actie te nemen. Het college van burgemeester en schepenen besloot dan ook om een storting van 1.500 euro te doen ten voordele van de noodhulp in Nepal. Noodhulp is belangrijk en nodig om het hoofd te bieden aan crisissituaties, waar ook ter wereld.

Oproep tot hulp

Het gemeentebestuur doet een warme oproep aan alle inwoners om dit voorbeeld te volgen en ook een bijdrage te leveren aan de actie S.O.S. Nepal van Consortium 12-12. Wil je in Wuustwezel een actie opzetten ten voordele van noodhulp aan Nepal, dan kun je hiervoor kosteloos de gemeentelijke infrastructuur gebruiken. Neem dan even contact op met de dienst vrije tijd op het nummer 03 690 46 79 om te checken of het lokaal dat je wil gebruiken wel vrij is. 

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio