Koffie en wijn voor De Derde Jeugd in het Hageland

Print
Kapellen - Seniorenvereniging De Derde Jeugd heeft er weer een leuke uitstap opzitten. De vereniging trok op vrijdag 17 april naar het Hageland.

"Terwijl het zonnetje er rustig door kwam, reden we naar Rotselaar. Bij de koffiebranderij Java werden we ontvangen bij een heerlijk stukje taart en, hoe kon het anders, een heerlijke kop koffie. Ondertussen kregen we een filmpje te zien van hoe het hele proces van struik tot kop koffie in zijn werk gaat. Daarna kregen we nog een rondleiding door de branderij zelf", vertelt Mon Janssens van De Derde Jeugd.

De lunch werd genomen in "Kloosterhoeve", waarna de deelnemers naar Wezemaal trokken, het 'centrum van de Hagelandse wijn'.

"Hier kregen we een filmpje waarin de geheimen van de Hagelandse wijnbouw werden uitgelegd. Vervolgens vergaste de keldermeester ons op een uitgebreide proeverij van dit heerlijke streekproduct. Daarna bracht de bus ons weer naar Kapellen. Hoeft het te verbazen dat er een vrolijke sfeer aan boord heerstte?", aldus nog Mon Janssens.

 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio