Kapelse Lissa weer verenigd met haar 'Freunde'

Foto: IF

Kapelse Lissa weer verenigd met haar 'Freunde'

Print
Kapellen - De Kapelse conservatoriumstudente Lissa Meyvis trekt binnenkort weer op pad met haar 'Freunde', conservatoriumstudenten Alexandra Franck, Jokke Martens en Lester Van Loock. Samen brengen ze het vrolijk klassieke programma 'Ode an die Freunde'.

De 'Freunde' lieten zo'n twee jaar en een half jaar geleden voor het eerst van zich horen. Lissa, Alexandra en Jokke leerden elkaar kennen tijdens de Body Mind Voice Master Class in Berlijn waarvoor ze geselecteerd waren. Ze gingen op zoek naar muziek, die afgestemd is op hun stemmen en brengen samen met pianist Lester opgewekte en indrukwekkende klassieke liederen, die ze met veel humor aan elkaar praten.

Na enkele proefoptredens volgde al snel een twintigtal boekingen, waaronder een optreden in het cultureel centrum van Kapellen.

Wegens studies in het buitenland hebben 'de Freunde' elkaar een tijdje moeten missen, maar nu ze allevier terug in België zijn, begon het al snel te kriebelen.

Op  8, 9 en 10 mei staan de Freunde met hun programma 'Ode an die Freunde' in de Zwarte Zaal van het Fakkeltheater.

Ze brengen composities van Mozart, Liszt, Beethoven,... maar ook songs uit Man of la Mancha en A Chorus Line en 'fraais' van de Comedian Harmonists.

Tickets via tel.: 070/246.036 of via deze link.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio