Meer zelfvertrouwen met de dresskini van Ann Smets

Ann Smets presenteert haar dresskini Foto: Neel Vermeiren

Meer zelfvertrouwen met de dresskini van Ann Smets

Print
Wuustwezel - Naast haar uitgeverij Fertilivres, gespecialiseerd in boeken rond fertiliteit en vruchtbaarheidsbehandelingen, pakt Ann Smets uit Gooreind nu uit met een nieuw bedrijf: DRESSKINI.

Ann Smets wakkert het zelfvertrouwen van vrouwen aan. Na haar uitgeverij met boeken over vruchtbaarheidsproblemen pakt ze nu uit met een eigen badmode label. Alle vrouwen kunnen nu naar het strand dank zij de dresskini.

Ann heeft nu een nieuw bedrijf. “Dat is DRESSKINI. Het een nieuw badmode label dat ik zelf heb ontworpen en dat begin mei in België en Nederland op de markt komt. Het is net als bij Fertilivres, een echte niche markt die ik heb kunnen ontdekken”, vertelt Ann. “Het is een eigen ontwerp dat staat voor zelfvertrouwen voor elke vrouw in badkleding, die naar het strand gaat. In Nederland is het ontzettend goed ontvangen door de winkeliers, elke winkel die ik bezocht heb, koopt meteen onze dresskini’s in.” Info vind je binnenkort ook op de webshop www.beachstar.be en vanaf 1 mei op www.dresskini.be

 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio