Amatogo schittert met ‘De roze bruiloft’

Foto: EVN

Amatogo schittert met ‘De roze bruiloft’

Print
Wuustwezel - Met de opvoering van ‘De roze bruiloft’ kende Amatogo een schitterend eerste weekend. De zaal was uitverkocht en de commentaren waren lovend.

Vorig jaar pakte  Amatogo nog  uit met een grote musical productie in GC Kadans, m.n. Fietselen. Hiervoor ontvingen zij van de cultuurraad de prijs voor beste productie 2014. Voor hun nieuwe productie keerden ze terug naar GC ’t Schoolhuis te Gooreind. De keuze viel dit jaar op de komedie “De roze bruiloft’ van Gérard Bitton en Michel Munz in een vertaling Frank De Kaey.

'Tante Yvonne laat een erfenis achter maar er zijn voorwaarden aan verbonden. Minstens één jaar lang getrouwd zijn! Niet zo vanzelfsprekend voor haar lievelingsneef  Filip die graag trouw is aan alle vrouwen. Gelukkig heeft huisvriend Robert een briljant idee… een verstandshuwelijk zonder dat er veel mensen iets van moeten weten. Is het idee haalbaar? Is het mogelijk om dit geheim te houden? En wat doet dat roze varken daar plots? Vele vragen die antwoord zullen vinden in deze dolle komedie .’

Staan op de planken:  Erwin van Nispen – Senne Bes – Koenraad Van Gastel - Ronan Farezyn en Carmen Jacobs in een regie van Danny Dermul. Volgende voorstellingen zijn nog gepland op  27 en 28 februari om 20u. Alleen voor zaterdag zijn er nog tickets vrij. Kaarten aan 8 euro te verkrijgen via amatogo@skynet.be of 03/669.99.41. Ook te verkrijgen in dagbladhandels Holemans en ’t Pleintje te Gooreind. Meer info op www.amatogo.be.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio