© gva

Happen en Stappen trekt door Loenhout

Tot en met 5 april 2015 kan je weer volop Happen en Stappen in de Noordertuin van Antwerpen. Het aanbod bestaat uit zes culinaire wandelingen die je de regio laten ontdekken in combinatie met lekker smullen in zorgvuldig uitgekozen horecazaken.

Neel Vermeiren

Er zijn zes culinaire wandeltochten in Brasschaat, Brecht, Essen, Kalmthout, Kapellen en Stabroek. In Wuustwezel neemt de Vier Seizoenenwandeling (11 km) je mee langs een heel mooi stuk van het landelijke Loenhout. Op elk van deze tochten kom je langs drie of vier verschillende horecazaken om er even te rusten en ook lekker te eten. Onderweg geniet je van een aperitief, een voor-, hoofd- en nagerecht volgens het aangeboden menu in de wandelbrochure. Voor sommige wandelingen is vooraf reserveren in de horecazaken verplicht.

Praktisch

Deelnemende horecazaken in Loenhout: Koffiekan, Schaliënhuis, Herberg De Keizer. Kostprijs is 35 euro. Enkel geldig op vrijdag-zaterdag-zondag (wandeling Kalmthout ook mogelijk op donderdag). Vertrek tussen 11u en 12u30. Het aanbod geldt niet na 18 uur.Deelnemers ontvangen een boekje met route en vouchers. Dranken zijn niet inbegrepen en reken je ter plaatse af. Groepen groter dan 6 personen reserveren verplicht bij de horeca. Menu's enkel geldig in de deelnemende horeca. De Happen en Stappen-brochure met vouchers is te koop bij de toerismediensten in alle gemeenten van de Noordertuin.

Inlichtingen

Toerisme Wuustwezel - Dorpsstraat 36 - 03 690 46 43 - toerisme@wuustwezel.bewww.noordertuin.be - noordertuinvanantwerpen@gmail.com

Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio