Degustatiebar ‘Indulgence’ moet striptease doen vergeten

Ortwin Kloeck en zijn medewerkster Karin. Foto: Nicole Verstrepen

Degustatiebar ‘Indulgence’ moet striptease doen vergeten

Print
Kapellen - In het pittoreske poortgebouw van het voormalige kasteel Zilverhof heeft degustatiebar ‘Indulgence’ de deuren geopend. De voorbije jaren was daar stripteasebar ‘Le Mirage’ gevestigd. “Aan ons om het grote publiek dit te doen vergeten”, stellen zaakvoerders Ortwin Kloeck (43) en zijn echtgenote Katleen Vankerschaver.

Ortwin Kloeck werkt overdag bij Zoetis (ex-Pfizer) en zijn vrouw Katleen Vankerschaver bij chocoladefabrikant Gudrun. ’s Avonds zijn ze te vinden in Indulgence. Daar bieden ze ook verwennerijen aan, zij het van een geheel andere orde. “Indulgence is een stijlvolle degustatiebar waar we exclusieve champagnes, oude porto’s, gerenommeerde cognacs en bijzondere whisky’s serveren.

We proberen ook zoveel mogelijk limited editions en andere speciale flessen op de kop te tikken. Ik snuister daar voortdurend voor rond”, vertelt Ortwin Kloeck. Een whisky drinken kan reeds vanaf 6 euro, maar er zijn ook merken, waarvoor iets dieper in de portemonnee moet worden getast. “Maar iedereen is ook welkom om een colaatje te drinken of een zeer betaalbaar flesje wijn.”


Lees het hele verhaal donderdag in Gazet van Antwerpen – editie Noord.

 

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio