© IF

Auteur Erik Vlaminck bezoekt tentoonstelling 'Cappellen in WOI'

Heemkring Hoghescote mocht onlangs met auteur en voormalig Kapellenaar Erik Vlaminck een bijzondere bezoeker ontvangen op de tentoonstelling 'Cappellen in WOI'. En/of de organisatoren dit apprecieerden.

Nicole Verstrepen

"De vele unieke foto's, maar vooral de originele documenten, medailles en voorwerpen uit de Groote Oorlog vormen dan ook een unieke verzameling", stelt Roger Van den Bleeken, coördinator van de studiegroep 'Kapellen tijdens WOI'.

De expositie kan nog tot en met 22 november gratis bezocht worden op zaterdag en zondag van 12 tot 17.30 uur. Op zaterdag is er om 15 uur een gratis gegidste rondleiding.

Met de schoolbezoeken van Mater Salvatoris en het Koninklijk Atheneum Kapellen erbij zijn er reeds meer dan duizend bezoekers langs geweest.

De herdenking van WOI door heemkring Hoghescote wordt op zondag 23 november om 14.30 uur (deuren 13.30 uur) afgesloten met het dubbelconcert 'In Flanders Fields' in 't Bruggeske, gebracht door accordeonorkest Hoger Streven en Bel Canto. Kaarten (8 euro) kunnen gereserveerd worden bij Linda Boudewijns, tel.: 03/664.82.77 of linda.boudewijns@scarlet.be.

Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio