© W&F Marc Wouters

© W&F

© W&F

© W&F

1 / 4

N-VA opent campagnesecretariaat in dorpskern

“Zes jaar geleden kreeg de N-VA bij de verkiezingen een sterk mandaat om de leidende rol op te nemen van het nieuwe districtsbestuur”, zei voorzitter Ivo Legon bij de opening van het N-VA campagnesecretariaat in de Dorpstraat 26.

Marc Wouters

“We realiseerden heel veel van ons verkiezingsprogramma. Graag willen we tijdens de volgende bestuursperiode de lijnen uitzetten”, zei districtsburgemeester Koen Palinckx.

De N-VA wil de komende 6 jaar de burgers nog meer betrekken bij het beleid. "Dit doen we via de bestaande adviesraden, die we moderniseren en hertekenen om ten volle hun representativiteit en draagvlak te kunnen garanderen", zei Palinckx. De N-VA wil ook de stem van de niet-georganiseerde Ekerenaren horen.

Vanaf volgend jaar krijgt elk district een eigen beleidscel. Een bepaald aantal personeelsleden wordt rechtstreeks aangestuurd vanuit het district. Ze staan in voor het uitvoeren en opvolgen van het districtsbeleid. "Met deze beleidscel verhoogt de slagkracht van het district", onderstreepte Palinckx.

De N-VA gaat de verkiezingen in onder de slogan 'Veilig thuis in een welvarend Ekeren. In het campagnesecretariaat kan iedereen die het wil het N-VA programma inkijken en vragen stellen.

https://ekeren.n-va.be.

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio