© W&F Marc Wouters

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

1 / 14

Cirque@Taque lokt weer duizenden naar het Hof De Bist

Al 20 jaar slagen jongeren erin om Ekeren op zijn kop te zetten met een eendagsfestival Cirque@Taque. Voor deze speciale editie kon de organisatie rekenen op bijzondere steun van het district, de stad, de politie en de sponsors. Het werd een gigantisch feest in het Hof De Bist, waar het festival plaatshad.

Marc Wouters

Cirque@Taque kon ook dit jaar rekenen op de medewerking en de steun van het cultuurcentrum 252cc. Het cc zorgde in de loop van de namiddag voor stevige randanimatie met onder meer ballonnenkoning Biselo, springkastelen, een zwiermolen en circusartiesten. Ook de optredens op het podium in de namiddag waren gericht op kind en gezin.

Niet alleen de jeugd trok ’s avonds voor de grote kannonen naar het Hof De Bist. Blijkbaar zijn heel wat ‘ouderen’ jong van hart, want ook zij bleven hangen voor de artiesten op het hoofdpodium. Ook nu weer zijn 17 enthousiaste jongeren er samen met een tweehonderdtal vrijwilligers erin geslaagd om van de 20ste editie een sfeervolle dag van te maken vol livemuziek en randanimatie. Met de hulp van vele handen en sponsoring hoopt de organisatie Cirque@Taque ook in de toekomst gratis aan te bieden.

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio