Moretus zwaait leerlingen Middenschool uit

Print

250 Leerlingen namen afscheid van de Middenschool. Foto: rr

Ekeren - Traditioneel krijgen de leerlingen van Moretus van het tweede jaar een afscheidsreceptie. Zij verlaten de Middenschool om naar een andere campus van de school te verhuizen of de studies elders verder te zetten. De laatste jaars leerlingen werden uitgewuifd met viering en proclamatie.

Tweehonderdvijftig leerlingen namen afscheid van de Middenschool. Ze bereidden per klas voor elkaar een hapje. Ze vormden een grote 2 met alle leerlingen. Tijdens een afscheidsviering in de Sint-Lambertuskerk werd een laatste en mooie boodschap meegegeven aan de afgestudeerden. “Waar je talenten en de behoefden van de wereld elkaar kruis, ligt je roeping”, zei de lector. Nadien werden de 137 leerlingen op de proclamatie in de International School officieel ‘benoemd’ tot oud-leerlingen. Ze kregen een diploma en een verdiend schouderklopje mee.

Na het bouwverlof wordt verder gewerkt aan de renovatie van de refter van de campus Bovenbouw. De funderingen zijn al gegoten om de lift, de trap en een metalen buitenpasserelle te voorzien. Nadien worden de lokalen op het eerste verdiep aangepakt. “Er is veel geduld en tijd nodig om de lokalen aan te passen aan de actuele noden van vandaag en morgen”, zegt Dirk Van Buyten, directeur tweede en derde graad.

Meer nieuws uit Antwerpen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio