© W&F Marc Wouters

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

1 / 13

Vlaanderen Feest in zonnig Veltwijckpark

Een duizendtal Ekerenaren beleefde zondag in het voorpark van Veltwijck van een zinderende zomerse ‘Vlaanderen Feest’. Geen toespraken zoals in vroegere tijden, die meer hadden van donderpreek, maar een gezellige familiedag met leuke muziek, activiteiten, een hapje en een drankje.

Marc Wouters

Door het bladerendek van de bomen piepte de zon. Het was gezellige toeven in de schaduw. In een beschermde omgeving konden kinderen vrij spelen of genieten van een optreden dat op hun lijf was geschreven. De jonge Kempense goochelaar Arno Tablo (20) werd algauw door het jonge volkje omringd. Zijn oudere collega toverde zo maar een duifje uit een box.

Ringenbezweerster Wieske Vogels en plooikunstenaar Milan Seegers verbaasden jong en oud met hun lenigheid. Marlijn met Nederlandstalige pop en Bob, Frank en Zussen met Vlaamse folk, waren ongetwijfeld toppers op het podium. En dan kwam Guido Belcanto. Met zijn laatste album ‘Liefde en Devotie’ weet hij al meer dan 30 jaar zijn thematiek op een verrassende manier te brengen. Deze briljante podiumkunstenaar verzorgde de apotheose van een geslaagd parkfeest.

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio