© W&F

© W&F

1/2

Vierde lustrum Hagelkruisfeesten zoekt lokaal talent

De meest volkse wijk van Ekeren warmt zich stilaan op voor de 20ste editie van de Hagelkruisfeesten. Naast de traditionele rommelmarkt vanaf zondagochtend 1 juli in het Kleine Hagelkruis, Beenhouwersstraat, Pastorijveld en Voetboogstraat, gaat de Wijkwerking Hagelkruis er deze keer toch wel iets speciaal van maken.

Centraal in het Klein Hagelkruis, hoek met de Vuurkruisenstraat, komt een openluchtpodium. Onder de noemer ‘Ekeren zoekt talent’ gaat hier vanaf 14u een free podium door. Het podium staat ter beschikking van alle Ekerenaars, jong en oud, voor alle genres van podiumkunsten. Een act mag niet langer dan 5 minuten duren. Inschrijven kan via mail of 0475.39.38.85. Deelname is gratis. Er is geen wedstrijd aan verbonden.

Voor de dorstigen pak de wijkwerking weer uit met een speciaal biertje, geserveerd in speciale glazen. Voor de hongerigen zijn er dan weer de overheerlijke pannenkoeken, hamburgers en hotdogs.

Het springkasteel voor de kleinsten wordt voor de 20ste editie ingeruild voor een nog grotere attractie. Wat het is, blijft een verrassing.

ekerengottalent@proximus.be

http://www.wijkwerkinghagelkruis.be

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio