© W&F Marc Wouters

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

1 / 24

Bart Kaëll hoofdact bij De Zonnepinkers in Spring in ‘ t park

De Akabe scoutsgroep De Zonnepinkers organiseert één keer per jaar een familiedag in het Hagelkruispark. Spring in ’t Park brengt mensen samen die belangstelling tonen in scouting voor personen met een beperking.

Marc Wouters

Akabe De Zonnepinkers kan voorlopig maar 36 personen met een beperking opvangen. “Dat heeft te maken met een tekort aan leiding”, weet een van de leiders te vertellen. Dankzij oproepen in de pers en het naar buitentreden van de scoutsgroep, werden toch jonge mensen bereid gevonden om de leiding te vervoegen. Lander (17) ontdekte De Zonnepinkers via klasgenote Diaana en Aline (22) ontdekte de Zonnepinkers tijdens de kampdagen. Vorig jaar bestond de leiding enkel uit meisjes. Sinds kort hebben Paul (23), Bryan (19) en dus ook Lander het ‘korps’ vervoegd.

De familiedag in het Hagelkruispark kon dit jaar niet rekenen op de zon. Het enthousiasme waarmee Spring in ’t Park werd georganiseerd, kon toch heel wat bezoekers bekoren. Het optreden van Vic Smetley and the Bastards, Whyes, Back ’n Forth Trio en zeker Bart Kaëll deed de temperatuur stijgen.

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio