Wie houdt er de zomerbar in Veltwijckpark open?

Print

De zomerbar anno 2017 kende een groot succes. Foto: W&F Marc Wouters

Ekeren - De stad en het district Ekeren zoeken naar een nieuwe kandidaat om een zomerbar uit te baten in het poortgebouw van kasteel Veltwijck. Deze zomer moet het Veltwijckpark opnieuw een ontmoetingsplaats worden.

Samen met de evenementen in en rond het park, zal het er zo nog bruisender worden. Net zoals in 2017 krijgt de bar een plek in het historische poortgebouw met een terraszone voor en naast het gebouw.

De bar komt op de gelijkvloerse verdieping van de zijvleugel van het poortgebouw. Naast de ruimte van 44m² voor de bar is er een inkomhal, toilet en een ruimte die als keuken dienst kan doen. De terraszone biedt een mooi uitzicht op het park en het kasteel.

De stad en het district zoeken een gemotiveerde concessiehouder om een horecazaak in het poortgebouw te exploiteren van 1 juli tot en met 30 september 2018. Na een gunstige evaluatie kan de concessie verlengd worden voor de zomermaanden van 2019.

Kandidaat-concessiehouders kunnen voor meer informatie terecht op website. Daar vindt u ook de inschrijvingsdocumenten die ten laatste op 20 april 2018 om 14u aangeboden moeten worden: Den Bell, Francis Wellesplein,1, 2018 Antwerpen.

http://www.ondernemeninantwerpen.be/zomerbarveltwijckpark.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio