Vocaal Ensemble Cantando luistert muzikaal buffet op

Cantando verzorgt zondag 11 maart een muzikaal buffet in de concertzaal van de muziekacademie. Foto: rr

Vocaal Ensemble Cantando luistert muzikaal buffet op

Print
Ekeren - Als u zondag 11 maart nog een gaatje hebt in uw agenda, weet Luc Anthonis dat snel op te vullen. Anthonis is dirigent van het koor Cantando, één van de 8 Ekerse C-Koren. Cantando houdt op zondag 11 maart een smakelijk aperitiefconcert.

Onder de titel ‘Be our Quest’ sleept Cantando u mee in en spannende, visuele maar vooral smaakvolle voorstelling waarin eten en drinken nooit heel ver af is. Voor het buffet bent u te laat. Voor het  muzikaal buffet dat Cantando aanbiedt, is er nog plaats. Inschrijven hoeft dan niet. ‘Be our Guest’ start om 11u in de concertzaal van de muziekacademie van Ekeren, F. Pauwelsstraat 102.

Het vocaal ensemble Cantando werd op 4 september 1989 door Luc Anthonis opgericht. Het koor legt vooral de klemtoon op hedendaagse koormuziek. Cantando werkt zowel aan de uitbouw van het repertoire als aan de homogeniteit van de klank binnen de koorgroep. Op concerten en wedstrijden waarderen jury, pers en publiek vooral deze homogene klank, die naast de stijlgetrouwe weergave zorgt voor een belevenis voor de toehoorders.

Cantando wint tal van prijzen op gerenommeerde koorfestivals waaronder de prijs van het beste eenstemmige volkslied op de internationale koorwedstrijd Cantate in Maasmechelen (1993).

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio