Nieuwsjaarsdrink van cc252 in oriëntaalse sfeer

Print

De jong Ekerse dichter Gert Vanlerberghe. Foto: rr

Ekeren - Tijdens de nieuwjaarsreceptie van het cultuurbeleid in de bib nodigt Hofleverancier Jan Van Woensel iedereen uit op vrijdag 19 januari in de sfeervolle kelder op een interactieve sessie met muziek, poëzie en beeldende kunst. Het wordt een bijzondere gebeurtenis.

Gentse band Nonno laat jong en oud mee werken aan een muzikaal experiment. Je mag zelf je instrument meenemen of gewoon komen luisteren naar wat de anderen ervan maken. Jong Ekers dichter Gert Vanlerberghe, intussen een gevestigde waarde in het poeziëlandschap, tovert tijdens het optreden met woorden en laat je met open mond achter in het feestgedruis van de receptie. 

In december riep curator Jan van Woensel iedereen die wou op om een postkaart te ontwerpen met als thema ritueel/herhaling. Professionele en amateurkunstenaars van dichtbij en ver weg namen deel. Onder hen ook een aantal Ekerse kleppers zoals Kristina Delmeire en Christine Clinckx. 

Elke postkaart is een uniek: er is van elk kaartje precies één exemplaar. Heb je een postkaart gezien die je mooi vindt? Dan mag je die gratis en voor niks mee naar huis nemen. Verder biedt het lokaal cultuurbeleid u in de oriëntaals getinte bibliotheek graag een hapje en een drankje aan. 

Van 19u tot 22u in Stedelijke bilblioteek Driehoekstraat 43.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio