Ekeren Zingt voor de achtste maal in Hof De Bist

Vorig jaar werden meer dan 3.000 kranten met liederenteksten verdeeld. Foto: W&F

Ekeren Zingt voor de achtste maal in Hof De Bist

Print
Ekeren - Al voor de achtste maal organiseren de Ekerse C-koren en de Vriendenkring Chiro Tempo Ekeren Zingt. Dit jaar worden de stemmen in het Hof De Bist gestemd op vrijdag 25 augustus. De organisatie krijgt de steun van het cultuurcentrum 252cc, het district en de handelsvereniging Ekeren Winkeldorp.

Het grootste zangfeest van Ekeren brengt vrienden, familie en buren samen. De liedjes worden zo gekozen dat alle leeftijden aan de beurt komen. Op het programma onder meer liedjes van Marco Borsato, Clouseau, Stromae, Neil Diamond en veel blijvende klassiekers zoals ‘’Thank you for the music’ van ABBA en ‘Les Lacs du Connemara’ van Michel Sardou. Vorig jaar werden meer dan 3.000 kranten met liederentesten verdeeld. Ook nu hopen de organisatoren op een ruime opkomst.

In het voorprogramma dat om 19.30u start, treedt Tine Truwant en Trosduif op. Eerder speelt Tine Truwant bij de Zwarte Komedie, was zij te zien in musicals als ‘De zusjes Kriegel’ en ‘Oliver’ en schreef ze ook voor Hannelore Bedert. Trosduif is een vogel met vier gezichten: Ine Kuypers, Rimbert Haché, Ilse Stroobant en Wouter Schillebeeckx verzorgen het instrumentale. Een uurtje laten is het publiek de ster van de avond. Inkom gratis. 

http://www.ekerenzingt.be

.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio