Eerste AO LED scherm staat op het Kristus Koningplein

Print

Sabine Coene zette het eerste LED scherm in werking samen met Theo Geldens, commercieel directeur van Q-Lite en districtsburgemeester Koen Palinckx. Foto: Foto W&F Robin Fasseur

Ekeren - LED schermen vervangen in de toekomst de klassieke infoborden die u her en der in het district vindt. “Ekeren is de eerste in Antwerpen dat AO LED schermen plaatst”, zegt districtsschepen Sabine Coene. (N-VA). Het eerste dubbelzijdig scherm staat op het Kristus Koningplein.

Enkelzijdige schermen van een iets grotere afmeting komen aan de Ekersesteenweg, op de parking  Hof De Bist en op de Leugenberg. Er is ook eentje voorzien in Ekeren-Donk. Sabine Coene zette dinsdagmorgen het eerste LED scherm in werking samen met Theo Geldens, commercieel directeur van Q-Lite en districtsburgemeester Koen Palinckx.

Ondertussen communiceert het district al eventjes niet meer enkel op papier. Er is Facebook, Twitter en de website. Met de installatie van de LED schermen gaat Ekeren nu ook in het straatbeeld digitaal. Voor de verenigingen verandert er niet veel. Aanvragen voor aankondigingen die al doorgegeven en goedgekeurd zijn, worden omgezet naar een LED publicatie.  

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio