Benelux H.O.G. Rally 2017 in het recreatiedomein Muisbroek

Foto: EPA

Benelux H.O.G. Rally 2017 in het recreatiedomein Muisbroek

Print
Luchtbal-Rozemaai / Ekeren - In het recreatiedomein Muisbroek worden van vrijdag 2 tot en met zondag 4 juni Harley Davidsonrijders uit heel Europa verwacht. Zij nemen deel aan de Benelux H.O.G. Rally 2017. Het evenement wordt georganiseerd door de H.O.G. Chapters Antwerp Diamant Port en de Belgian Metropole Chapter uit Brussel.

Centraal op het terrein staan twee festivaltenten met een podiumprogrammering voor iedere smaak. In de enorme ‘Big One’ is het funk, rock en disco wat de klok slaat. De ‘Extravaganza’ staat garant voor wereldmuziek uit onder andere Afrika en Brazilië, een Burlesque-show en als afsluiter iedere avond heel veel stevige vierkwartsmaten van top-DJ’s uit heel Europa, ondersteund door spannende acts. Heel bijzonder is een Street Art live Performance van Anthea Missy. Deze Franse artieste werkt in steden over de hele wereld en komt nu haar performance geven op de Benelux H.O.G. Rally.

Maar het zwaartepunt van iedere H.O.G. Rally is en blijft toch motoren. Er zijn prachtige tourritten door de omgeving, een PokerRun, een soort Game&Ride, een Bike-Show met de mooiste custom motoren, Demo- en testritten met de laatste Harley-Davidson modellen, een BikerMarket, en als grootse afsluiter natuurlijk een Big Parade op zondag. Zaterdag is er na de middag een ‘Bike Show’ op het Kristus Koningplein.

 Naar verwachting bezoeken ongeveer 1.000 mensen het Rally weekend in Antwerpen, dat ook toegankelijk is voor niet-leden en andere geïnteresseerden. Dag-tickets zijn verkrijgbaar aan de toegangspoorten van het Rally terrein.

.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio