Conceptstore Futur zet nieuwe trend in Mariaburg

Print

Joke Vermeire in haar gloednieuwe zaak 'Futur'. Foto: W&F

Ekeren / Brasschaat - “Vrouwen kunnen beter ondernemen”, lezen we in een onderzoek van de zelfstandige organisatie NSZ. “Is dat zo. Dan sta ik er goed voor”, zegt Joke Vermeire (42). Vermeire opende net een nieuwe zaak. ‘Futur’ wordt een uniek conceptstore voor Mariaburg en Ekeren.

Ouderen in Mariaburg hebben nog het ‘Bazarke’ op de Kapelsesteenweg gekend. Zaakvoerder Gerard Moerbeek was de grootvader van Joke. Grootmoeder Simonne kennen de Mariaburgers van ‘Parfumerie’ Simone aan de Brasschaatse kant van Mariaburg.  Joke Vermeire heeft het ondernemen van huis meegekregen. Toch heeft het nog lang geduurd vooraleer ze de stap zette naar een eigen zaak.

 “Toen het pand hier op de hoek van de Kapelsesteenweg en de Frans Standaertlei vrij kwam, heb ik geen seconde getwijfeld.” Joke Vermeire wou geen winkel zoals er twaalf zijn in een dozijn. Ze koos voor een origineel concept, zeker voor Mariaburg en Ekeren. “Heel het gezin kan hier terecht”, zegt ze. Joke Vermeire koos voor allerhande originele accessoires, Lifestyle, juwelen, decoratie, mode voor mannen, vrouwen en kinderen, geschenkdozen en interieuritems. “In mijn zaak is veel te vinden van Belgische makelij. Ik koos daarbij voor veel merken van vrouwelijke ondernemers”, onderstreept joke.

http://www.facebook.be/futurconceptstore

.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio