© W&F

Tamara Vervoort heeft een hart voor Deugd en Moed

Tamara Vervoort (38) heeft een hart voor de Turn- en Dansclub Deugd en Moed. Dat denkt niet alleen het bestuur, maar ook de jury van de wedstrijd Clubhart. Tamara werd vereerd met een vijfde plaats. “Ook al is Tarama is een bezige bij in de club, ze komt minder in de schijnwerpers”, zegt voorzitter Eddy Aelbrecht.

Marc Wouters

“Tamara zet zich sinds 2005 in voor talloze gymnasten, neemt hen onder haar vleugels en stuwt hen naar een competitief niveau. Ze is sinds 2013 ook ondervoorzitster van de club”, vertelt de voorzitter. Tamara Vervoort kreeg de liefde voor het turnen met de paplepel ingegeven. Haar moeder en één van haar zussen zitten nog in het bestuur. Tamara is al meer dan 30 jaar actief lid van Deugd en Moed. “Sommige mensen werken zeer hard voor onze vereniging, maar komen haast nooit in de schijnwerpers”, zegt de voorzitter. Vandaar dat we Tamara voor Clubhart hebben genomineerd.

Deugd en Moed is zeer blij met de vijfde plaats van Tamara.”In juni volgend jaar zetten we zoals dat bij ons gebruikelijk is al onze vrijwilligers in de bloemen. Zonder hen zou Deugd en Moed niet bestaat”, besluit de voorzitter. De prijs van 1.000 euro wordt besteed aan het zaalproject in opbouw. In december 2017 wordt de nieuwe sportzaal in het Hagelkruispark ingehuldigd.

http://www.deugdenmoed.be

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio