’55 Tinten Grijzer’ in Cultuurcentrum Hof De Bist

Print
Ekeren - Talent kent geen leeftijd. Dat is duidelijk te merken als u de tentoonstelling ’55 Tinten Grijzer’ bezoekt in het Cultuurcentrum 252cc in Ekeren.

De Ekerse senioren bruisen van creativiteit en tonen dat graag aan het groot publiek.  ’55 Tinten Grijzer’ is een inspirerende kunsttentoonstelling. Vijftien Ekerse 55 plussers zetten hun kunstwerken in de kijker. De focus ligt op schilderkunst: olieverf, acryl en aquarel, pen- en potloodtekeningen, beeldhouwwerken en keramiek. Zowel Claire Lurquen, directeur van het Dienstencentrum Blankenberg als districtsschepen Pol Bruyninckx (Open VLD), bevoegd door senioren, staken hun bewondering voor de kunstenaars en hun werk niet onder stoelen of banken.

Bezoekers aan de tentoonstelling  kunnen hun favoriete werk aanduiden en maken meteen kans op één van de drie prijzen. De kunstenaar met het werk waarvan de meeste bolletjes werden aangeduid, krijgt een Vivabox ontbijtbon. De tentoonstelling in Hof De Bist, Veltwijcklaan 252, is nog open op 11, 14, 17 en 18 september.    

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio