© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

© W&F

1 / 7
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Een bomvolle zaal voor première van muzikaal verhaal

Het verhaal van ‘Kabouter Trommelijn en de verdwenen piccolo’ heeft zijn première niet gemist. Een Ekerse Theaterzaal vol kinderen, ouders en grootouders luisterden zondag met spanning naar de avonturen in het kabouterbos.

Marc Wouters

‘Kabouter Trommelijn en de verdwenen piccolo’ is een verhaal voor kinderen tussen de 3 en de 10 jaar, geschreven en van muziek voorzien door Toon Daems uit Schoten. Voor de kabouters Trommelijn en Piccolijn is het een belangrijke dag. Ze spelen voor het eerste in het grote kabouterorkest. Helaas is de piccolo van kabouter Piccolijn zoek.

Via de muziek beleven de kinderen de verschillende emoties die de kabouters tijdens het verhaal ervaren. Het muzikaal verhaal werd vertelt door Marc Van den Heuvel van het verteltheater ‘De Woze Bolven’ uit Merksem en ondersteund door de muzikanten van The Magic Flutes en de illustraties van Inne Van den Bossche. “Ik ben echt ontroert”, zei Toon Daems na de voorstelling. De kinderen kregen de gelegenheid om te kennis met de muziekinstrumenten. In de foyer konden ze kleurenplaten van de kabouters inkleuren.

http://www.facebook.com/magicflutes.be

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio