Aannemers aan de slag in het district

Print

Alfons De Schuttersstraat in Sint-Mariaburg Foto: W&F

Ekeren - In de Alfons De Schuttersstraat start de aannemer dinsdag 27 oktober met werken aan de trottoirs, de boordstenen en de goot. De werken worden in 4 fasen uitgevoerd.

De trottoirs, de boordstenen en de betonstrook naast de goot zijn aan vervanging toe. Om de straat zo bereikbaar mogelijk te houden, worden de werken in fasen uitgevoerd.

Wie door Ekeren rijdt, kan er niet naast kijken: er wordt druk gewerkt aan straten en pleinen. Tot en met 2018 worden de chauffeurs geconfronteerd met omleidingen. In de O.-L.-Vrouwstraat en een deel van de Veltwijcklaan verlaat de aannemer pas in het voorjaar van 2016 de werf. In september zijn werken gestart in de Weerstandersstraat en Fortuinstraat. Door deze straten rijden veel fietsers van en naar de school.

In het voorjaar van 2016 wordt de Jozef Ickxstraat van gevel tot gevel heraangelegd en in het centrum starten dan ook de werken in de Kloosterstraat, Dorpsstraat en Blarenstraat. In 2017 komt er ter hoogte van de Notenschelp een fietstunnel onder het spoor van lijn 12. De overweg in de Weerstandersstraat gaat dan dicht.

.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio