Gezellige drukte bij Kasteel Kaneel

Foto: Marlies Van Bael

Gezellige drukte bij Kasteel Kaneel

Print
Laakdal - In het oude gemeentehuis in Eindhout (Laakdal) is het lekker druk. Daar opende Neeltje Van Dyck vorige week haar pop-up Kasteel KaNeel. “Het is allemaal nog wat wennen, maar iedereen is erg positief over ons concept.”

Neeltje won vorig jaar haar eigen pop-up. Sinds vorige week is ze samen met haar vader Erik Van Dyck druk in de weer in hun nieuwe zaak Kasteel KaNeel. “We serveren zelfgemaakte taart, koffie en gebak, maar ook ontbijt en lunch met vergeten groenten en streekproducten”, zegt Neeltje. “Mijn vader, die pas mee in de zaak is gestapt, maakt de gerechten in de keuken en bakt vers brood.”

Erik werkte eerst als rij-instructeur, maar zei die job vaarwel om zich ten volle met Kasteel KaNeelte kunnen bezighouden. “Ze moest dan wel eerst de wedstrijd winnen hé”, lacht hij. “Het is aanpassen, maar Neeltje en ik helpen elkaar waar nodig en het is heel fijn in de keuken.”

Romantisch kasteel

In Kasteel KaNeel waan je je ook echt in een kasteel: Neeltje vond haar meubels en decoratie in verschillende kringloopwinkels en trekt een romantische retrostijl door in de zaak. “We schuimden ook veel antiekmarktjes af en hebben het geluk dat we veel hulp kregen van familie en vrienden.” Op zondag kan je genieten van een ontbijtbuffet, op andere dagen (uitgezonderd op maandag) is Kasteel KaNeel open van 8.30 uur tot 18 uur. (mavb)

Facebook: Kasteel Kaneel

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio