© Marlies Van Bael

Club Reflex viert 30ste verjaardag: pintje 1,50 euro, sterke drank 3 euro

Club Reflex bestaat dertig jaar en dat willen nieuwe uitbaters Nancy Van Hoyweghen, Bart Bogaerts en eigenaar Guy niet zomaar laten voorbijgaan. “We willen een streep trekken onder de oude Reflex.”

Marlies Van Bael

Ook al zijn Nancy Van Hoyweghen en Bart Bogaerts nog maar pas de uitbaters van Club ­Reflex, toch willen ze dit weekend het dertigjarig bestaan van de club vieren. “Waarom zouden we het niet doen”, vraagt Bogaerts zich af. “Weinig discotheken kunnen in deze tijd hun dertigste verjaardag vieren, we moeten fier zijn dat Reflex dit wel kan. We moeten de verdiensten van het vorige personeel en eigenaars respecteren.”

Toch willen ze met dit feest een duidelijk punt maken. “Luc ­(Verbeeck, vorige eigenaar, red.) heeft niets meer met Reflex te maken, wij runnen dit samen met een erg goed team en we willen dat misverstand dan ook uit de wereld helpen. Met dit feest willen we een einde maken aan het Reflextijdperk van Luc en onze eigen stempel zetten op deze discotheek.”

Gratis toegang

Om iedereen te laten kennismaken met de nieuwe Club Reflex, nodigen de uitbaters zaterdag 8 oktober iedereen uit om eens te komen kijken. “Zo kunnen ze zien hoe wij het hebben aangepakt. Helemaal in onze stijl, maar die avond met drankprijzen van 30 jaar geleden”, zegt Bart. “Bier en frisdrank kosten 1,50 euro, sterke drank 3 euro en cava 4 euro. Iedereen mag gratis binnen en een lidkaart is niet nodig.”

Deejays als Jelle Van Dael, Partyschakerz XL, C-Les en residents zorgen voor de muziek en sfeer tijdens het feest. Zij worden in de volgende weken aangevuld door nieuwe residents Dimitri Wouters en dj Jens De Bondt. “Kom gerust de sfeer proeven”, nodigt het duo uit. “Te weinig mensen weten dat Reflex weer open is en dat moet veranderen. We zoeken nog meer animo en personeel. Ideeën voor nieuwe concepten zijn altijd welkom.”

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio