Sfeervol Winterfeest trekt weer veel bezoekers

Print
Essen - Het sfeervolle Winterfeest in het Karrenmuseum trok ook dit jaar weer heel wat bezoekers. Met een kerstmarkt, volop kindervermaak en een prachtige kerstsfeer was dit eer een gezellige uitstap met familie en vrienden.

Dit jaar vond het Winterfeest op zondagmiddag 17 december plaats, met onder meer een nostalgische draaimolen, een vuuracrobaat, ezeltjes, kerstkraampjes en een mini dierenboerderij.  

Bij verschillende kraamhouders konden bezoekers terecht voor originele en vaak ambachtelijk gemaakte kerstgeschenken. Likeuren, wollen kleding, keramiek, beschilderd porselein, cup cakes en sieraden. Er was ook een overdekte Winterbar opgesteld en bezoekers konden zich bij de vuurkorven opwarmen met een hapje en drankje.

Voor de muzikale omkadering van het evenement kon het Karrenmuseum weer rekenen op het zangkoor van de Potlodenschool en Mariaberg. Verder trok er een jazzorkestje door het museumpark en konden kinderen een ritje maken met de ezeltjes. Die waren voor de gelegenheid met kerstmuts uitgedost. 

 

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio