© Dirk Vertommen

Ook Sjarabang, De Moedertaal en ROM Skippers op Maanrock

“We zijn er klaar voor.” Zo klinkt de duidelijke boodschap van feestburgemeester Kristof Calvo (Groen). Er zijn last minute nog wat extraatjes toegevoegd, zoals een theater met Sjarabang en Theater De Moedertaal en een demo van de ROM Skippers.

Marijn Sillis

“Zaterdag en zondag brengen we om 15u, 17u en 19u De Getemde Feeks van Shakespeare op het Cultuurplein aan het Cultuurcentrum”, zegt Marleen D’Joos van Sjarabang. “De voorstelling is met zes van onze mensen en vier acteurs van TDM. Het stuk wordt gespeeld op onze theaterwagen, waarmee we vorig jaar veel succes kenden op de binnenkoer van het stadhuis. Het wordt een hilarisch, luchtig stuk, de ideale verpozing dus tussen de vele muziekoptredens."

"Maanrock wordt een totaalbelevenis”, zegt Calvo. “We hebben gepionierd met het klassieke podium. Nu doen we er nog een schep bovenop, met theater van Sjarabang en de Rik Wouters tentoonstelling in het Hof van Busleyden. We zullen ook onze Mechelse helden eren, met een demo van onze wereldkampioenen van de ROM Skippers. Zondag op het hoofdpodium na K3."

Lees vrijdag het hele verhaal in Gazet van Antwerpen - editie Mechelen

Meer nieuws uit regio Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio