Straffe line-up en goed weer voor 41ste Dijlefeesten

Foto: archief mame

Straffe line-up en goed weer voor 41ste Dijlefeesten

Print
Mechelen - Als we de weerberichten mogen geloven, worden de Dijlefeesten vrijdagavond om 19u op prima temperatuur op gang getrapt. Ook dit weekend wordt het ideaal weer voor alternatieve muzikanten op de Melaan en dj’s op de Vismarkt.

De Dijlefeesten voorstellen hoeft niet meer, na 40 edities zijn ze een vaste waarde geworden in Mechelen. "Wie toch nog overtuigd zou moeten worden: er zijn drie goede redenen om naar de Dijlefeesten te komen”, verklaart organisator Alain Croon. “Ten eerste: ons sterke programma. Ten tweede: het prachtige decor van de Melaan en de Vismarkt. En ten derde: de sfeer en dus ook het goede weer. Met de weersvoorspellingen die ze nu geven, verwachten we op de Melaan en Vismarkt samen elke dag zo’n 5000 à 6000 bezoekers.” 

Vrijdag en zaterdag vinden de optredens op de Melaan plaats van 19u tot 2u ’s nachts. Zondag zijn de Dijlefeesten er van 18u tot 21u. Op de Vismarkt kan u vrijdag en zaterdag dan weer van dj-sets genieten van 22u tot 2u. Zondag van 20u tot middernacht. Het volledige programma op dijlefeesten.be.

Lees het hele verhaal vrijdag in Gazet van Antwerpen - editie Mechelen

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio