Mechelse leert mensen opnieuw keuzes maken

Foto: Dirk Vertommen

Mechelse leert mensen opnieuw keuzes maken

Print
Mechelen - In Salvator Boekhandel stelt de Mechelse Hilde Mariën donderdagavond haar boek 'Ik ben (het) zo moe' voor. Met haar werk heeft de personal coach één doel: mensen de juiste keuzes leren maken.

Burn-outs, bore-outs: hoewel niet nieuw, lijken steeds meer mensen aan energieziektes te lijden. En dan zijn er nog de quarterlife- en midlife-crises die plots door ons leven snijden. Personal coach Hilde Mariën (39) krijgt in haar Mechelse praktijk elke dag mensen over de vloer die niet langer weten hoe ze met al die vragen moeten omgaan.

“Wat ik zowel in mijn praktijk als in mijn boek doe: mensen schetsen wat de problemen zijn, hoe ze ontstaan en – vooral – erop wijzen wat ze er zélf aan kunnen doen. Het draait om: mensen keuzes leren maken”, vertelt Mariën, die van opleiding maatschappelijk assistent is, jarenlang in de sociale sector werkte en nu drie jaar haar eigen praktijk voor coaching en cursussen heeft.

Ik ben het zo moe (Borgerhof & Lamberigts, 22,95 euro) ligt sinds dit weekend in de boekhandel. Mariën stelt het boek donderdagavond om 20 uur voor in Salvator Boekhandel.

Lees woensdag het hele verhaal in Gazet van Antwerpen - editie Mechelen

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio