Podium Warmste Weekend kleurt volledig Mechels

De Mechelse Heleen (25) van The Girl Who Cried Wolf, dat vrijdagavond optreedt. Foto: Gil Plaquet

Podium Warmste Weekend kleurt volledig Mechels

Print
Mechelen - Net als de zomerfestivals kleurt ook het Warmste Weekend, dat vrijdagavond op gang getrapt wordt, volledig Mechels. Zowel vrijdag, zaterdag als zondag palmen Mechelaars het podium op de Haverwerf in.

Sliq&Slim, Patrick Riguelle, Klaas Delrue, Dunja Mees, Bandits,... Zo goed als alle muzikale acts die vrijdag, zaterdag en zondag op het Warmste Weekend passeren, hebben Mechelse roots. Zo ook The Girl Who Cried Wolf, met frontvrouw en zangeres Heleen Destuyver (25). “Toen de vraag kwam, dacht ik: ‘Woehoew, we mogen nog eens in Mechelen optreden, tijd om ons opnieuw te tonen in eigen stad’”, glimlacht de Mechelse, die vrijdag om 21u met haar vier bandleden op het podium stapt.

Na The Girl Who Cried Wolf volgt ook de Mechelse band Pardon Service. “Zingen, spelen en dansen in ons eigenste Mechelen, voor een goed doel dan nog: veel warmer kan het voor ons niet worden”, vertelt bandlid Kobe Dons. 

Ook Mechelaar Niels Geerts brengt zijn muzikaal talent straks ten gehore, samen met zijn kameraad Patrick Riguelle. “Ik verwacht een heel leuk en vooral gevarieerd optreden, net omdat we met zoveel verschillende Mechelse muzikanten op het podium staan", stelt Geerts.

Lees vrijdag het hele verhaal in Gazet van Antwerpen - editie Mechelen

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio