Fandag KV belooft ondanks uitstel groot feest te worden

Foto: www.kvm.be - Laure Aelterman

Fandag KV belooft ondanks uitstel groot feest te worden

Print
Mechelen - De jaarlijkse Fandag van KV Mechelen vindt dit weekend plaats. Door de stadionverbouwingen werd het jaarlijkse event uitgesteld.

Normaal gezien organiseert de supportersfederatie van Malinwa de Fandag in juli, voor aanvang van het nieuwe seizoen. Maar dit jaar werd het feestweekend drie maanden opgeschoven door de bouw van de nieuwe tribune. “Nu heeft niemand het het excuus op vakantie te zijn”, glimlacht coördinator Danny Kerkhove. “Net als de vorig jaren hebben we een mooi programma uitgetekend en de weergoden zullen ons niet in de steek laten. Alle elementen om ook van deze uitgestelde Fandag een feest te maken zijn dus aanwezig."

Zowel zaterdag als zondag zijn er tal van activiteiten in het AFAS Stadion. De jongste supportertjes van de Malinwa Kids Club trainen zondag mee met hun helden, iedereen kan op netjes gedrukte kaarten om handtekeningen vragen aan de voetballers. Er wordt ook een nieuw spandoek onthuld aan het stadion. Zaterdag starten de activiteiten om 14u, zondag om 12.30u. Zaterdag om 16u is er ook een match tegen AZ Alkmaar. Abonnees mogen gratis binnen.

De volledige planning vindt u op de website van KV Mechelen, dat dit weekend ook zijn jaarlijkse Clubgids lanceert.

Meer voetbalnieuws