Bonheidenaar opent paintballarena in Mechelen

Print
Mechelen / Bonheiden - Sinds deze week herbergt Mechelen een eigen paintballterrein. De voorbije weken werkte Bonheidenaar Kaspar Garabedian hard om een voormalige textielfabriek om te bouwen, zaterdagavond worden er de eerste schoten gelost.

Aan de Hanswijk de Bercht, tussen de spoorlijn en de vijver van de Nekker, op de grens van Mechelen en Muizen. Daar heeft de 22-jarige Bonheidenaar Kaspar Garabedian ‘Paintball Mechelen’ uitgebouwd. De gloednieuwe arena beslaat een oppervlakte van zo’n 2000 vierkante meter, zowel in open lucht als in een oude loods van een voormalige fabriek.

Garabedian, die in Bonheiden aan de andere kant van de Nekker woont, stond vorig jaar op een reis in Spanje op met het idee. “Ik had er al een paar keer over nagedacht, maar die ochtend dacht ik: ‘Dat is écht geen slecht plan’”, aldus de sympathieke jongeman. “Er zijn geen paintballterreinen in onze regio, je moet al eventjes rijden om er een te vinden. Ik wou iets voor mezelf beginnen, een eigen paintball in Mechelen leek me ideaal."

Lees het hele verhaal dit weekend in Gazet van Antwerpen - editie Mechelen

 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio