© Gil Plaquet

Parkpop populairder dan ooit

Wie Nicole en Hugo nog eens aan het werk wilde zien, moest gisteravond in de Kruidtuin zijn. De zingende levensgezellen zijn momenteel bezig aan hun afscheidstournee en kozen voor Parkpop als een van de laatste stops. Net als de vorige weken was de Botanique bijna te klein.

Het wekelijkse, gratis festival lijkt populairder dan ooit. “We hebben inderdaad een fantastische start genomen. Bij De Mens waren er iets meer dan 5000 bezoekers, de andere twee avonden flirtten we met die grens”, vertelt Kristof Calvo (Groen), voorzitter van mmMechelen Feest.

“Vanwaar dat succes? We hebben het goede weer aan onze kant, natuurlijk. Er zullen bij minder weer nog mindere avonden komen. Maar Parkpop is meer dan het weer: dankzij dat magnifieke podium op die prachtige locatie, de wat grotere namen en de succesvolle dj’s van Radio Botanique boomt Parkpop inderdaad. Het is een van de ankerpunten van De Zomer Is Van Mechelen, de Mechelaar kiest steeds meer voor zijn eigen stad dan voor pakweg de Gentse Feesten.”

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio